Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Svenska Mäklargruppen

Svenska Mäklargruppen

Tel: 08-754 66 70


E-post:
Webbsida: www.smg.nu

Företagsbeskrivning

Vill Du ha högsta möjliga pris för Din bostad när Du ska sälja? Vi vet att det finns en kanal framför alla andra när intresserade köpare söker ny bostad – de letar på Internet. På Hemnet, där vi alltid marknadsför våra objekt, finns det största utbudet. Avgörande för att Din potentielle köpare ska välja att åka på visningen av just Din bostad är de fotografier som presenteras på Internet och i annonser. Av den anledningen har vi valt att anlita en professionell fotograf när vi får förtroendet att sälja Din bostad. Man får bara en chans att göra ett gott första intryck!