Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Axel Holmgrens Fastighetsmäklare

Axel Holmgrens Fastighetsmäklare

Rådhusgatan 23
742 42 Öregrund

Tel: 0173-301 62
Fax: 0173-307 92
Mobil: 0708-30 16 20 

E-post:
Webbsida: www.axelholmgrens.se

Företagsbeskrivning

Fastighetsaffären är en stor händelse i livet. Det handlar ofta om hela din livssituation, något som vi på Axel Holmgrens Fastighetsmäklare värnar om. Vi hjälper dig att lyckas vid fastighetsaffären. Vår målsättning är att skapa trygghet, goda relationer och lönsamma affärer. Vår vision är att medverka till ett bättre boende med hög livskvalitét. Vi erbjuder dig en helhetslösning vid fastighetsaffären; såsom förmedling, värdering, deklarationer samt juridisk-och ekonomisk rådgivning. Vi ombesörjer dessutom bankkontakter, besiktningar och försäkringar.