Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Fastighetsmäklare Lindwall´s

Fastighetsmäklare Lindwall´s

Botildenborgsvägen 21, Box 15064
200 31 Malmö

Tel: 040-22 18 00
Fax: 040-22 07 77
Mobil: 0705-93 43 51 

E-post:
Webbsida: www.lindwalls.se

Företagsbeskrivning

Arne Lindwall har mer än 43 års erfarenhet av fastighetsförmedling av alla de slag - villor, bostadsrätter, tomter, hyres- kontors- och industrifastigheter. Arne är auktoriserad fastighetsmäklare med Högre Fastighetsmäklareexamen. I företaget finns och Eva Suikkonen som är registrerad fastighetsmäklare sedan ett flertal år tillbaka. Vår administratör Irene håller ihop vårt pappersarbete och är den som Ni först får prata med när Ni ringer till oss. Vi är ledamöter av Mäklarsamfundet som är landets största organisation för professionella fastighetsmäklare. Vi hjälper Er gärna med att sälja Ert hem. Vi är noga med att presentera våra objekt på ett riktigt och korrekt sätt. Vi följer hela försäljningsprocessen från början till slut. Därefter finns vi alltid till hands för frågor, aftersale service, reavinstdeklarationshjälp etc.
VÄLKOMNA MED ERT UPPDRAG!