Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Näldens Värmeindustri AB

Näldens Värmeindustri AB

Näldenvägen 40
830 44 NÄLDEN

Tel: 0640-68 11 60

Org.Nr: 556292-6567 

E-post:
Webbsida: www.nvi.se

Företagsbeskrivning

Traditionen att elda med ved är stark hos befolkningen här uppe i norr. Förr handlade det om överlevnad, i dag är det framförallt ett billigt uppvärmningsalternativ jämfört med många andra, ved är både förnybar och inhemsk vilket många föredrar. Även mysfaktor, designintresset samt trygghet att själv kunna värma hemmet vid storm och oväder påverkar. NVI, Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem .