Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Saint-Gobain Isover AB

Saint-Gobain Isover AB

Storgatan 29, Box 501
260 50 Billesholm

Tel: 042-840 00
Fax: 042-844 53
Org.Nr: 556048-9931 

E-post:
Webbsida: www.isover.se

Företagsbeskrivning

Människans förmåga att skydda sig mot elementen har ökat i takt med att den tekniska utvecklingen gått framåt. Idag är begrepp som komfort och trygghet ofta självklara, men ibland tecken på lyx och välstånd. På Isover vill vi på enklaste vis, och med minsta möjliga resursförbrukning, medverka till att ge så många människor som möjligt en känsla av komfort och ett liv i trygghet. Att tilläggsisolera är en bra affär, både för dig och för miljön. Det du satsar i material och tid får du igen på sikt. Med tilläggsisolering kan du sänka uppvärmningskostnaderna med upp till 25 %.