Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Paroc AB

Paroc AB

Bruksgatan 2
541 86 Skövde

Tel: 0500-469 000
Fax: 0500-469 220
Org.Nr: 556036-3763 

E-post:
Webbsida: www.paroc.se

Företagsbeskrivning

Paroc Group är ledande inom energieffektiva isoleringsprodukter och lösningar. Vår fackkunskap inom energieffektivitet, med stöd av effektivt processutnyttjande, utgör grunden för hela vår verksamhet. PAROC® produkterna omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Råmaterialet i Paroc® produkter är sten, som sorteras och smälts ned. Den nedsmälta produkten omvandlas sedan till stenull - ett överlägset material när det gäller att ge en bra isolering, lång hållbarhet och maximalt brandskydd.