Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

SnickarLaget AB

SnickarLaget AB

Skepperstadsvägen, Box 176
576 24 Sävsjö

Tel: 0382-133 10
Fax: 0382-104 70
Org.Nr: 556459-0916 

E-post:
Webbsida: www.snickarlaget.se

Företagsbeskrivning

Snickarlaget är en av landets ledande tillverkare av trappor. Kunniga medarbetare har under många år utvecklat trappor med kvalitet och anpassning till rummets tradition och funktion. Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. På Snickarlaget har vi uppmärksammat marknadens behov av att uppvärdera trappan. Från att vara en konstruktionslösning för förflyttning mellan våningar till att bli en viktigare del av arkitekturens helhet. Trappan blir ett uttryck för personlighet och stil. Med våra trappor skapar vi möjlighet för den designinstresserade att finna egna unika lösningar och uttryck. Kombination av olika material bildar, tillsammans med trappans form, en tidlös enhet som passar in i den moderna och öppna rumsmiljön. En miljö som alltmer blir vår egen.