Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Dooria Sverige AB

Dooria Sverige AB

Prästgårdsvägen 81
519 92 Kungsäter

Tel: 0320-198 00
Fax: 0320-198 98
Org.Nr: 556634-1052 

E-post:
Webbsida: www.dooria.se

Företagsbeskrivning

Inget kan ersätta erfarenhet när det gäller att skapa rätt produkt och Dooria är inget undantag. Med nästan 60 års erfarenhet i ryggen vet Dooria vad som krävs för att tillverka kvalitetsdörrar som står emot tidens tand. Våra skickliga hantverkare blandar traditionella tekniker med senaste tillverkningsmetoder för att säkerställa att varje dörr som lämnar Doorias fabriker lever upp till våra strikta krav. Dooria började tillverka furudörrar redan 1947 och har byggt in sin erfarenhet i hela sortimentet. Traditionella tekniker och metoder ger emellertid inte ett sortiment med enbart traditionella dörrar. Doorias inner- och ytterdörrar finns i många olika material som t.ex. ek, körsbär, glas, aluminium, rökfärgat eller texturerat glas och är tillverkade med en hantverksmässighet som bara kan uppnås genom flera generationers erfarenhet. Så oavsett vilken typ av dörr du väljer i vårt sortiment — med i det närmaste obegränsade valmöjligheter — kan du vara säker på att vår kunskap och erfarenhet säkerställer att du får en bättre dörr än någon annan kan erbjuda.