Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

CaminaEcoTec Sweden AB

CaminaEcoTec Sweden AB

Hedbovägen 42, Box 2103
511 02 Skene

Tel: 0141-22 35 00
Fax: 0141-21 00 75
Org.Nr: 556784-1118 

E-post:
Webbsida: www.caminaecotec.se

Företagsbeskrivning

CaminaEcoTec Sweden AB utvecklar och marknadsför primära värmesystem för pellets och sol till bostäder och större värmesystem upp till 500 kW. Vi har även ett brett sortiment av sekundära värmekällor som: barskaminer, murspisar, kakelugnar kassetter/insatser och skorstensfria kaminer. Produkterna marknadsförs under varumärken som Camina, Svenska kakelugnar, Wärmo, BioLine, och EcoTec. Genom vårt breda sortiment är vi en av marknadens ledande tillverkare av komplett värme till Ditt hem. Oavsett om det gäller som huvudsaklig värmekälla eller en mysfaktor så ser vi till att Din valda produkt ger Dig glädje i många år framöver och påverkar din ekonomi och miljön i en positiv riktning. Här på CaminaEcoTec gillar vi värme - Vi värmer människor.