Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Stjärnexpressen AB

Stjärnexpressen AB

Kaptensgatan 3
602 38 Norrköping

Tel: 011-12 80 47

Mobil: 0706-66 10 60 
Org.Nr: 556317-0199 

E-post:
Webbsida: www.stjarnexpressen.se

Företagsbeskrivning

Välkommen till Stjärnexpressen, företaget som hjälper er med alla typer av flyttningar. Huvuddelen av vår verksamhet utgörs av flytt men vi utför även magasinering och transport av gods samt lagerlogistik.

Vi har 70 års erfarenhet och våra anställda är pålitliga, trevliga och mycket duktiga. Vi är i mycket stor utsträckning rekommenderade av tidigare kunder. Vi följer de lagar och bestämmelser som reglerar flyttbranschen.

Vi är inte alltid billigast på pappret, men då vi är en seriös flyttfirma minskar risken för att andra kostnader uppstår, det gör oss billigare i längden.