Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

IGF / Bertazzoni Skandinavien

IGF / Bertazzoni Skandinavien

Torsgatan 5
111 23 Stockholm

Tel: 073-666 82 26

Org.Nr: 556802-8087 

E-post:
Webbsida: www.igf.se

Företagsbeskrivning

IGF startade redan 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspisar för privat bruk. Mycket har hänt sedan företaget startades. Det som inte har ändrats är att IGF specialiserar på gas-driven köksutrusting med höga krav på design, funktion och säkerhet till överkomliga priser. Alla IGF-spisar är tillverkade i samma fabrik i Guastalla i Norra Italien. Fabriken använder avancerade tillverkningsmetoder och har alla de senaste certificationer för kvalitet och miljö. IGF levererar idag sina produkter över hela Norden och erbjuder hela 5 års garanti. Besök vårt showroom i centrala Stockholm eller kontakta oss för din närmaste återförsäljare.