Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

PoolKungen AB

PoolKungen AB

Aminogatan 32 D
431 53 Mölndal

Tel: 031-91 98 00
Fax: 031-91 98 55
Org.Nr: 556650-9575 

E-post:
Webbsida: www.poolkungen.se

Företagsbeskrivning

Rikstäckande försäljning och byggnation av swimming-pooler. 35 års garanti! PoolKungen står för hög kvalitet, snabba leveranser och bra priser. När du köper din pool av oss ser vi till att du får allt du behöver – och fantastisk service. Du får alltid snabb handläggning när du anlitar oss. Offert skickar vi inom 24 timmar. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt poolköp, så har du minsta fundering över något är det bara att du hör av dig till oss. Hos oss finns både ingenjörer och tekniker som kan hjälpa dig med konstruktiva lösningar på dina önskemål och vägleda dig när du ska köpa pool.