Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Home2Thailand

Home2Thailand

Tel. +46 (0) 8 5592 4545 Sweden, +66 (0) 85063 0033 Thailand


E-post:
Webbsida: www.home2thailand.com

Företagsbeskrivning

Home2Thailand är ett Fastighetsförmedlings- och Lifestyleföretag. Vår önskan är att på ett professionellt och ansvarsfyllt sätt förmedla prisvärda, kvalitativa fastigheter av hög internationell standard. Home2Thailand kan hjälpa dig att uppfylla din dröm om tryggt boende och ägande av fastighet i ett tropiskt paradis. Vi representerar det största utbudet av strandnära villor, lägenheter och mark i Phuket, Thailand. Vi erbjuder en rad tjänster som rådgivning kring långtidsvistelser, fastighetsaffärer, thailändska lagar och regler. Vi är stolta över en professionella pålitlig kundservice där tillvaratagande av era intressen och förväntningar har högsta prioritet. Mer information hittar ni på Home2Thailand webbsida.