Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar

573 28 Tranås

Tel: 0140-38 41 00
Fax: 0140-178 90
Org.Nr: 556262-9062 

E-post:
Webbsida: www.ivt.se

Företagsbeskrivning

När Elis Petersson började tillverka värmepumpar i liten skala i början av 1970-talet anade han knappast att hans företag skulle bli ledande i Europa. Branschens bredaste och grönaste produktutbud. Våra värmelösningar används i såväl villor som större fastigheter. Produktutbudet är både branschens bredaste och mest miljövänliga – vi är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade återförsäljare som är utbildade för att kunna bedöma helheten i husets energianvändning och därmed kunna ge bästa besparing. Tillgång till senaste tekniken. Med kunskap och entreprenörsanda har vi ständigt varit drivande i utvecklingen av ny värmepumpsteknik. Idag arbetar ca 50 personer på vår forsknings- och utvecklingsavdelning med tillgång till all den senaste tekniken för att göra våra värmepumpar ännu bättre. Sedan 2005 ingår IVT Värmepumpar i Boschkoncernen. Som ännu ett bevis på vår unika kunskap om värmepumpar har vi blivit utsedda till kompetenscenter för hela Boschkoncernen. Detta hjälper oss att fortsätta driva utvecklingen av miljövänlig värmeteknik framåt i ännu snabbare takt. När våra kunder är nöjda är vi nöjda. På IVT har vi gått ett steg längre än andra när det gäller att få nöjda kunder. Vi har till exempel vår Nöjd-kund-garanti som bland annat innebär att du aldrig behöver vara utan värme i mer än 24 timmar, läs mer om 24-timmarsregeln här. Anledningen till att vi lovar allt det här är helt enkelt den att vi vill att du ska känna dig trygg med oss som leverantör av din värmepump.