Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Forbo Flooring AB

Forbo Flooring AB

S Långebergsgatan 9, Sisjön, Box 172
401 22 Göteborg

Tel: 031-89 20 00
Fax: 031-28 44 47
Org.Nr: 556621-4044 

E-post:
Webbsida: www.forbo.se

Företagsbeskrivning

Forbo Flooring erbjuder ett komplett sortiment av golv för såväl företag som privatpersoner. Vårt högkvalitativa produktsortiment innefattar bl a linoleumgolv, plastgolv, parkettgolv och laminatgolv som förenar funktion, färg och design. Vi säljer och marknadsför även ett brett sortiment av tillbehör för golv såsom spackel, fogmassor, lim, golvlister och profiler etc. Vi har dessutom en omfattande kundservice och lägger stor vikt vid att tillverkningen sker på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Forbo Flooring Sverige ingår i den schweiziska Forbo-koncernen som är världsledande inom golv-, bindemedels- och transportbandssystem.