Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

P-A:s Bygg

P-A:s Bygg

Bäckavägen 17
542 72 Mariestad

Tel: 0501-179 42
Fax: 0501-784 27
Mobil: 0708-42 02 54 
Org.Nr: 556264-9755 

E-post:
Webbsida: www.pasbygg.net

Företagsbeskrivning

Byggföretaget P-A:s Bygg AB etablerades 1991 och ger alltid kompetent service när det gäller nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad, reparation, fastighetsservice, inredning och renovering. Företaget drivs av Per-Arne Svensson och har fyra anställda snickare med gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Inga jobb är för stora eller för små för oss, vi åtar oss alla typer av uppdrag när det gäller bygg och snickeriarbeten. Vi arbetar i Mariestad med omnejd, och löser allt inom byggnation och renovering. Välkommen att kontakta oss för professionell hjälp med ditt bygg eller renoveringsprojekt.