Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Almtuna Fastighetsbyrå

Almtuna Fastighetsbyrå

Sparrisgatan 7 (Årsta centrum)
753 18 Uppsala

Tel: 018-14 55 48

Org.Nr: 560211-1477 

E-post:
Webbsida: www.almtunafastighetsbyra.se

Företagsbeskrivning

Vi på ALMTUNA Fastighetsbyrå arbetar som oberoende fastighetsmäklare utan märkliga samarbetsavtal med kedjor, banker eller andra parter. För mig är det viktigt att man tar ett personligt ansvar för varje enskilt uppdrag – och mitt jobb det är att se till att både köpare och säljare blir nöjda.
Med 25 år i branschen och hundratals sålda fastigheter har jag en erfarenhet som ni tryggt kan luta er tillbaka mot. Så oavsett hur bråttom du har eller i vilken ordning du vill genomföra försäljningen av din bostad. Så har jag rätt köpare. Ring mig eller skicka ett mail så kontaktar jag dig för en kostnadsfri rådgivning.