Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Plåt & Ventföretagen

AB Plåt & Ventföretagen

Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm

Tel: 08-762 75 85
Fax: 08-616 00 72
Org.Nr: 556802-6800 

E-post:
Webbsida: www.pvforetagen.se

Företagsbeskrivning

Plåt & Ventföretagen är bransch- och arbetsgivareorganisationen för professionella företag inom byggnadsplåt, ventilation samt stål- och lättbyggnadsteknik. Våra medlemsföretag arbetar på uppdrag av till exempel fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, arkitektkontor, privata husägare och byggherrar. Om du exempelvis planerar att lägga om ditt tak och åtgärda din fasad är vi rätt organisation, eftersom våra skickliga plåtslagare kan hjälpa dig med bland annat det. Våra ventilationsentreprenörer hjälper dig att spara energi och ge dig ett friskare liv, genom att förbättra ventilationen. Våra stål och lättbyggnadsföretag ska du vända dig till om du vill vara säker på att slippa fukt i din konstruktion.