Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Borohus AB

Borohus AB

Öxabäcksvägen 9
512 65 Mjöbäck

Tel: 0325-186 20
Fax: 0325-340 02
Org.Nr: 556495-4039 

E-post:
Webbsida: www.borohus.se

Företagsbeskrivning

Borohus startades 1928 och är ett av Sveriges äldsta trähusföretag och genom tiderna ett av de mest framgångsrika i husbranschen. Vår affärsidé: "Vi erbjuder flexibla boendelösningar med hög kvalité. Tillsammans med ett bra pris gör det Borohus till det självklara valet av husleverantör." Vi har försäljningskontor på flera platser i Sverige och även verksamhet utomlands. All tillverkning sker i Mjöbäck, ett litet samhälle mellan Borås och Falkenberg, där trähustraditionen levt och erfarenheter samlats i århundraden. Vi har lärt oss betydelsen av att lyssna på våra kunders önskemål och vi tillgodoser dem varje arbetsdag! Vi lovar att du kommer bli väl bemött i dina kontakter med oss och vi ser fram emot att bygga din nya villa eller fritidshus.