Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Mellby Garage AB

Mellby Garage AB

Gennevedsvägen 5
466 94 Sollebrunn

Tel: 0322-418 00
Fax: 0322-418 01
Org.Nr: 556245-3299 

E-post:
Webbsida: www.mellbygarage.se

Företagsbeskrivning

Mellby Garage AB är Sveriges största tillverkare av monteringsfärdiga garage. Sedan 1943 har vi levererat drygt 65 000 garageenheter. Det gör oss till marknadsledande inom garagesektorn. Vår bärande idé är att ditt garage ska bli verklighet så snabbt och enkelt som möjligt - och till avtalat pris. Vi tillverkar lättmonterade och kompletta byggsatser, som vi levererar hem till din tomt. Du kan givetvis skräddarsy ditt villagarage så att det passar just dina behov genom att anpassa taktyp och storlek. Priset inkluderar bygglovshandlingar och anvisningar för grundläggningen.