Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Hälsinge Fjäll- & Kusthus

Hälsinge Fjäll- & Kusthus

Industrivägen 2
823 30 Kilafors

Tel: 0278-65 06 15
Fax: 0278-351 21
Org.Nr: 556595-1711 

E-post:
Webbsida: www.halsingestugor.se

Företagsbeskrivning

Hälsinge Fjäll- & Kusthus finns till för att uppfylla dina drömmar om ett trivsamt boende på fritiden. Därför bygger vi stugor som passar både för den stora och för den lilla familjen. Stugor som är så trivsamma och välbyggda att man gärna bor i dem året runt. Klicka på rubriken "Våra stugor" och bekanta dig med vårt husprogram. Vilken av våra husmodeller passar dig bäst? Föredrar du ett hus med stora utrymmen och hög standard? Eller en enklare stuga i det mindre formatet? Vi bygger fritidshus för varje plånbok och behov. Stugorna är ljusa, rymliga och byggda i traditionell stil med korsknutar och synliga takbjälkar. Och av rejält hälsingevirke.