Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Kärnhus

Kärnhus

Rundelgatan 2, Box 65
573 21 Tranås

Tel: 0140-535 62
Fax: 0140-169 79
Org.Nr: 556610-0151 

E-post:
Webbsida: www.karnhus.com

Företagsbeskrivning

Kärnhus är ett gammalt svenskt varumärke. Tillverkning av prefabriserade hus startade redan 1956. Företaget har som affärsidé att anpassa husen efter kunderns önskemål med arkitektonisk bearbetning och anpassning till tomt och omgivande bebyggelse. Flexibilitet och anpassning till varje kunds speciella förutsättningar och önskemål ger optimal ekonomi. Ni kan själva välja vad som ska ingå i vår husleverans och själva färdigställa huset efter vårt stommontage. Vid kontakt med oss träffar ni vår arkitekt Bo Andersson, som gärna besöker er för att tillsammans med er, göra skisser eller så träffas ni på er tomt, eller vid något av våra visningshus.