Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Mälarvillan

Mälarvillan

Sjöhagsvägen 6
721 32 Västerås

Tel: 021-470 56 00
Fax: 021-470 56 01
Org.Nr: 556653-8343 

E-post:
Webbsida: www.malarvillan.se

Företagsbeskrivning

Mälarvillan är företaget som ser till att en av dina största investeringar även blir en av dina bästa. Vi har mycket stor erfarenhet av att bygga hus med hanterbara priser och med beprövade arbetsmetoder och material. Viktigast för oss är era önskemål, vi börjar med att lyssna och utformar därefter ert nya trähus. Vår affärsidé är att anpassa våra hus till varje kunds speciella önskemål och förutsättning med hänsyn till tomt och omgivning. Därför har vi valt att inte ha några så kallade kataloghus eller standardritningar. I samråd med er föreslår vi i vilken entreprenadform bygget skall genomföras. Denna arbetsmetod ställer stora krav på oss som husleverantör och vår främsta uppgift är att guida er fram till ett välplanerat trähus och att resan dit blir en angenäm upplevelse. I vårt ritningsarkiv har vi hundratals skissförslag som ni gärna får ta del av. Som kund hos oss på Mälarvillan bestämmer ni vad som ska ingå i er husleverans. Till exempel kan ni välja bort viss inredning om ni hellre vill ordna det själva. Ni bestämmer också hur mycket arbete ni själva vill göra, huset kan exempelvis levereras som byggsats hus, stommonterat eller i helt nyckelfärdigt utförande.