Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Attraktiva Hus

Attraktiva Hus

Box 71
667 22 Forshaga

Tel: 054-87 47 11

Org.Nr: 556623-9801 

E-post:
Webbsida: www.atthus.com

Företagsbeskrivning

Attraktiva Hus bygger fantastiska hus till varje tomt. Vi erbjuder hjälp med allt som har med ett uppförande av ett hus att göra. I vår byggledning förespråkar vi delad entreprenad. Varje leverantör ska ta det ansvar som följer med deras arbete. Det ger dig som kund en större säkerhet i ditt bygge och en större säkerhet i din byggekonomi. Varje Attraktiva Hus är unikt eftersom förutsättningar och önskemål är olika för varje kund bygger vi i princip aldrig samma hus två gånger. Genom oss får du ditt hus ritat precis som du vill ha det. Vi bygger och levererar färdiga husstommar till fast pris.