Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

SmålandsVillan AB

SmålandsVillan AB

574 85 Vetlanda

Tel: 0382-345 50
Fax: 0382-345 50
Org.Nr: 556210-9651 

E-post:
Webbsida: www.smalandsvillan.se

Företagsbeskrivning

Vårt namn visar att vi har rötterna i den småländska traditionen, vilket betyder att vår mission är att leverera mycket hus för pengarna. Vår idé som hustillverkare är att erbjuda ett mindre antal hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter med funktionaliteten i fokus. Våra hus byggs inomhus i fuktfri miljö och med rationella metoder. Torra och varma fabrikslokaler betyder att varken kyla eller regna kan åstadkomma skador eller försinka bygget. Till och med skåp, toaletter och elektricitet kommer på plats i fabriken. Du garanteras ett friskt hus i en levande miljö. Tre veckor efter leveransdatum står huset helt klart.