Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Folkpool AB

Folkpool AB

Ullängsvägen 1
153 91 Järna

Tel: 08-554 810 00
Fax: 08-554 810 20
Org.Nr: 556294-4818 

E-post:
Webbsida: www.folkpool.se

Företagsbeskrivning

Folkpool säljer flera olika modeller av swimmingpool - ovanmarkpooler, markpooler, formpool som är en pool med friform. Vi säljer våra pooler genom ett rikstäckande nät av utbildade pool-återförsäljare genom vilka vi erbjuder en personlig service. Din trygghet i ett lyckat köp! Runt om i landet finns folkpools återförsäljare med poolbutiker fyllda med tillbehör, badleksaker och poolkemi. De flesta butikerna har också en egen utställning där de visar ett eller flera spabad. När det sen gäller att köpa och bygga pool så begär ett kostnadsfritt hembesök som stöd för en offert sen kan du välja mellan att bygga den själv eller att lämna ifrån dig hela eller delar av bygget till en erfaren poolmontör.