Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Ifö Sanitär AB

Ifö Sanitär AB

Folkets Husgatan 1, Box 140
295 22 Bromölla

Tel: 0456-480 00
Fax: 0456-480 48
Org.Nr: 556033-0788 

E-post:
Webbsida: www.ifo.se

Företagsbeskrivning

Vatten är centrum för Ifö. Alla våra produkter är på något sätt tätt samman- bundna med vatten, oavsett vilka det handlar om. Ifö är också beroende av vatten. Inte konstigt då att vi värnar om det. Vår omtanke om vattnet och miljön resulterade redan på 90-talet i dubbelspolningen som sparar åtskilliga liter vatten varje dag i varje hushåll. Mörrumsån vid fabriken i Mörrum och Ivösjön vid Bromöllafabriken, har också haft en avgörande betydelse för vår historia och våra framgångar. Nu är vi Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö har funnits i mer är 100 år. Vi kommer alltid finnas kvar.