Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Aspen AB

Aspen AB

Hedenstorpsvägen 15
555 93 Jönköping

Tel: 036-31 16 50
Fax: 036-15 02 06
Org.Nr: 556621-5710 

E-post:
Webbsida: www.aspenbad.se

Företagsbeskrivning

Aspen grundades 2002 och har på kort tid blivit en etablerad aktör i badrumsbranschen. Vi har vår bas i småländska Jönköping. Vi arbetar enbart med badrumsmöbler. Det är bättre att göra en sak riktigt bra än att göra många saker hyfsat, tycker vi. Vi ritar och monterar själva alla våra produkter i våra nya och ändamålsenliga lokaler. Vårt mål är att göra din privata stund i badrummet så behaglig som möjligt och vi tror att genomtänkt möblering spelar en viktig roll i detta. Ända sedan start har vi medvetet riktat in oss mot det högre kvalitetssegmentet och tänkt långsiktigt när det gäller våra möblers form och funktion. Äkta porslinstvättställ och färdigmonterade möbler med flera smarta detaljer är några exempel på det.