Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Tibrokök AB

Tibrokök AB

Verkstadsgatan 13, Box 84
543 21 Tibro

Tel: 0504-436 00

Org.Nr: 556555-0182 

E-post:
Webbsida: www.tibrokok.se

Företagsbeskrivning

Att tillverka kök liknar i mycket att laga mat. Det kan göras enkelt, med halvfabrikat och lite billigare råvaror. Men snålar man in på råvarorna när man lagar Biff Rydberg så blir det bara pyttipanna. Samma sak är det med kök. Det finns tusen sätt att tillverka kök enklare och med billigare material än våra. Och det görs också. Men om du letar efter ett riktigt bra kök, är det svårt att göra det bättre än vårt. Traditionerna i Tibro går tillbaka i flera generationer. Många av yrkena går i arv. Hantverk tar tid och ska göra det också. Alla våra kök byggs på beställning. Bestämmer du dig för ett av våra kök mäter vi upp de exakta måtten hemma hos dig. Det är inte gjort i en handvändning. Alla detaljer är lika viktiga. Och vi ger oss inte förrän du blir nöjd. Och nöjd kommer du att bli. Glädjen över ett lågt pris är kortvarigt. Glädjen över god kvalitet varar länge. God mat och goda kök skapar god stämning, vi lovar.