Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

BestEl AB

BestEl AB

Torsgatan 16, Box 51
534 21 Vara

Tel: 0322-650 500
Fax: 0322-650 525

E-post:
Webbsida: www.bestel.se

Företagsbeskrivning

BestEl bildades år 2000 av de tre elnätsföretagen Bjärke Energi Ekonomisk Förening, Varabygdens Energi Ekonomisk Förening samt Västra Orusts Energitjänst Ekonomisk Förening. BestEl har även inlett ett samarbete med Göteborg Energi DinEl AB för att kunna erbjuda våra kunder olika typer av avtalsformer med mer konkurrenskraftiga priser. För att bibehålla den lokala prägeln utgår även fortsättningsvis kundtjänst och elförsäljning från lokalkontoren hos Bjärke Energi i Sollebrunn, Vara Energi i Vara och hos Västra Orusts Energitjänst på Ellös. Det är viktigt för oss att ha den lokala känslan och närheten till våra kunder och vi ser därför till att ha snabb personlig service och ett proffsigt bemötande. Som ett led i vår och samhällets utveckling av ett mer miljöinriktat elhandelsinköp erbjuder vi olika typer av elavtal där man som kund kan teckna sig för både lokalt producerad vindkraft. Samarbetet med DinEl innebär att 100% förnyelsebar energi från vattenkraft ingår i priset.