Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Borås Elhandel AB

Borås Elhandel AB

Västerlånggatan 6, Box 373
503 12 Borås

Tel: 033-20 67 00
Fax: 033-20 67 10
Org.Nr: 556613-7765 

E-post:
Webbsida: www.boraselhandel.se/privat

Företagsbeskrivning

El är något vi alla konsumerar, men vem skulle spontant säga att de är kunniga elköpare? Vi på Borås Elhandel ser det därför som vår uppgift att agera som ett nödvändigt filter mellan köpare och producent. Dels kan vi möta marknaden med skräddarsydda elavtal, dels kan vi köpa sådana kvantiteter att priserna kan hållas på en bra nivå. Som kund hos oss kan du vara säker på att du har kunniga och engagerade människor som ser till att du alltid har det elavtal som gagnar dig och dina behov bäst. Oavsett om du är en stor eller liten elkonsument. Och skulle du vilja fråga oss något är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal utan telefonköer eller krångliga knappval.