Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Tovenco AB

Tovenco AB

Vinnersjövägen 9-11, Box 39
810 40 Hedesunda

Tel: 0291-107 50
Fax: 0291-109 40
Org.Nr: 556166-3260 

E-post:
Webbsida: www.tovenco.se

Företagsbeskrivning

Tovenco har producerat spiskåpor för bostäder sedan 1991 och har idag spiskåpor för varje smakinriktning och miljö, till det gammaldags eller moderna köket. Vi kan erbjuda Sveriges bredaste standardsortiment av kåpor. De flesta av våra modeller finns i alla bredder, från 60 cm och uppåt. Du kan även designa din egen modell av spiskåpa. Spiskåporna tillverkas och levereras med den fläkt- eller filterinsats som passar för just din ventilationslösning. Vi ställer stora krav på vår produktion, de produkter som lämnar vår fabrik är därför av högsta kvalitet. Försäljning sker via återförsäljare runt om i landet.