Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Sveriges Byggindustrier

Sveriges Byggindustrier

Box 5054
102 42 Stockholm

Tel: 08-698 58 00

Org.Nr: 556061-2524 

E-post:
Webbsida: www.bygg.org

Företagsbeskrivning

Sveriges Byggindustrier (BI) - arbetsgivar- och branschorganisation för byggföretagen i Sverige. Sveriges Byggindustrier verkar för att öka det goda byggandet i Sverige. Vi vill förbättra byggföretagens förutsättningar och villkor och modernisera relationerna mellan arbetsgivare och anställd. Vi vill också förbättra branschens anseende genom att höja kvaliteten på byggandet och göra de svarta jobben vita. Därför agerar vi på riksplanet såväl som lokalt gentemot bland annat riksdag och regering, myndigheter, politiker och fackliga organisationer.