Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Måleriföretagen i Sverige

Måleriföretagen i Sverige

Box 16286
103 25 Stockholm

Tel: 0770-93 90 00

Org.Nr: 556446-8501 

E-post:
Webbsida: www.maleri.se

Företagsbeskrivning

Måleriföretagen i Sverige är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Vi har cirka 1400 medlemsföretag över hela Sverige. Storleken på våra medlemsföretag varierar stort, med allt från enmansföretag till företag med hundratals anställda. Tillsammans representerar våra medlemsföretag 85 procent av alla målade timmar.

Våra medlemsföretag står för seriositet och professionalism. Samtliga medlemsföretag har kollektivavtal, följer samhällsbyggnadssektorns etiska regler och erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti till privatpersoner.

Vill du veta mer om upphandling av måleritjänster och vår Nöjd-Kund-Garanti får du gärna kontakta oss på 0770-93 90 00 eller besöka vår webbplats. Där hittar du också kontaktuppgifter direkt till våra måleriföretag.