Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna

Storgatan 19, 5 tr, Box 1609
111 86 Stockholm

Tel: Vx 08-762 70 65
Fax: 08-611 85 41

Webbsida: www.me.se

Företagsbeskrivning

Maskinentreprenörerna är landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för anläggningsentreprenörer med entreprenadmaskiner. Maskinentreprenörerna – ME – och de ca 3700 till föreningen anslutna medlemsföretagen är samhällsbyggare med maskiner som basen i sin verksamhet. Medlemsföretagen utför dagligen tjänster som gagnar samhället, om det så är byggande av cykelvägar eller motorvägar. Naturligtvis är de bekanta med alla typer av entreprenaduppdrag inom anläggningsmaskin- sektorn och de flesta hyr också ut maskiner med kunniga yrkesförare. Vid behov av entreprenör för maskinarbeten, anlita medlem i Maskinentreprenörerna. Företagen har yrkeskunniga medarbetare, kollektivavtal och F-skatt, ansvar och kreativitet. Kort sagt, en medlem i ME står aldrig handfallen.
När du anlitar en ME-medlem får du inte bara muskler, utan också kunnande och trygghet.
Läs mer på vår hemsida www.me.se