Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Elektriska Installatörsorganisationen EIO

Elektriska Installatörsorganisationen EIO

Rosenlundsgatan 40, Box 17537
118 91 Stockholm

Tel: 08-762 75 00
Fax: 08-668 86 17
Org.Nr: 556432-8440 

E-post:
Webbsida: www.eio.se

Företagsbeskrivning

Elektriska Installatörsorganisationen EIO - Det här är EIO: EIO är en politisk obunden och oberoende företagarorganisation som ansluter elteknikentreprenörer. Hitta din närmaste Elinstallatör. Här kan du finna din närmaste elinstallatör: www.eio.se. Snabbfakta om EIO: EIO har 2600 elinstallationsföretag som medlemmar. 85 % av elteknikbranschens företag är medlemmar i EIO. Antalet anställda i dessa företag är 23000. EIO har huvudkontor i Stockholm och elva distriktskontor på tio orter.
Ta ner EIO-appen El & Elektriker, version 2.0. Gå in på App Store eller Android Market för att ladda ner appen som är gratis. Sök på ordet EIO. Om du redan har version 1.0 så kommer du att få information om när version 2.0 finns tillgänglig.
Vill du veta mer om EIO? Kontakta oss på telefon 08-762 75 00, e-post: info@eio.se eller besök vår hemsida: www.eio.se