Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Morupsfönster AB

Morupsfönster AB

Torsåsen 122
311 91 Falkenberg

Tel: 0346-71 43 70
Fax: 0346-71 43 90
Org.Nr: 556769-3097 

E-post:
Webbsida: www.morups.se

Företagsbeskrivning

Ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom. Det är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Det har fungerat bra i mer än 50 år. Familjeföretaget Morups Fönster är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Kunderna är allt från arkitekter och större byggbolag, till ägare av helt vanliga hus. Morups tillverkar dessutom fönster till stall på hästgårdar. Våra medarbetare finns där våra kunder finns, runt om i Sverige. Deras kunskap är en minst lika viktig del i vårt erbjudande, som våra produkter. De lyssnar på dig, mäter, räknar, monterar och sopar upp efter sig. Så att slutresultatet alltid blir bättre än du tänkt dig.