Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Golvbutiken AB.

Golvbutiken AB.

Fallhammargatan 1A
721 33 Västerås

Tel: 021-18 68 55
Fax: 021-18 66 87
Org.Nr: 556600-8024 

E-post:
Webbsida: www.bytagolv.se

Företagsbeskrivning

Välkommen till Bytagolv.se. Vi kommer göra allt som står i vår makt för att underlätta ditt golvval. Vi har furugolv, ekgolv, askgolv samt trägolv i många andra träslag. Våra golv finns både som massiva golv och parkettgolv. Huvudleverantörer är Baseco, Berg & Berg, Timberwise, Haro och Riga Parket. Hos oss på Golvbutiken finns även heltäckande mattor från Kjellbergs mattor, linoleummattor från Armstrong, kakel och klinkers från Lhådös kakel. Vi har även paneler, foder, golvsocklar och taklister från PO Hiller. Välkommen till en bra affär!