Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Thailand Mäklarna

Thailand Mäklarna

Norr Mälarstrand 34
112 20 Stockholm

Tel: 08- 44 100 44
Fax: 08-650 10 60

E-post:
Webbsida: www.thailandmaklarna.se

Företagsbeskrivning

ThailandMäklarna -marknadsledande på fastigheter i Thailand.
ThailandMäklarna säljer fastigheter i Thailand byggda av bl.a företaget Logans Thailand. Logans Thailand bygger egna områden i svensk regi med kvalitet och trygghet som ledstjärnor. Genom Logans Thailands kunskap och långa erfarenhet av byggnation i Thailand kan vi erbjuda ett tryggt förvärv i det vänliga paradiset Thailand. Vi bygger på orterna Bangsaen och Mae Phim. Bangsaen erbjuder närheten till havet, shopping, breda restaurangutbudet och thailands i särklass bästa och flesta golfbanor (ca: 50 banor inom 1 timmes bilresa). Mae Phim är orten där restaurangerna längs strandkanten erbjuder nyfångad och nytillagad seafood direkt från havet. 10 golfbanor inom 1 timmes bilresa och shopping på lokala marknader med tex. färsk frukt och grönsaker. Båda orterna genuint thailändska utan den kommersiella turismen. ThailandMäklarna -med bredaste hus och lägenhetsutbudet.