Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Happy Homes / Bloms Färg & Måleri.

Happy Homes / Bloms Färg & Måleri.

Prästagärdet 2, Box 188
512 24 Svenljunga

Tel: 0325-121 60

Mobil: 070-538 57 13 
Org.Nr: 556686-2958 

E-post:
Webbsida: svenljunga.happyhomes.se

Företagsbeskrivning

Du vet att du vill göra om hemma. Och du vet var och vad du vill göra om. Men du kanske inte riktigt vet hur du ska göra för att göra om? För att göra det så smidigt som möjligt för dig att göra om hemma så erbjuder vi dig flera tjänster som gör det både enkelt och säkert för dig att nå ett lyckat resultat. Kanske behöver du hjälp med att välja kulörer? Få råd om vilken färg du bör välja? Eller tänker du dig ett mer omfattande projekt med ett helt nytt badrum? Vill du ta reda på allt du måste veta innan du målar om fasaden? Oavsett vad du vill göra kan vi säkert hjälpa dig. Välkommen att kontakta oss på Happy Homes / Bloms Färg & Måleri för rådgivning och kostnadsförslag.