Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Växjö Färg & Tapetaffär AB

Växjö Färg & Tapetaffär AB

Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö

Tel: 0470-73 98 00

Org.Nr: 556098-6613 

E-post:
Webbsida: www.vft.se

Företagsbeskrivning

Växjö Färg & Tapetaffär är ett företag med golvläggning, måleri, plattsättning och butik. Redan 1957 startades Växjö Färg & Tapet. Företaget har under åren vuxit till vad vi är idag, ett 80-tal medarbetare som tillsammans tar sig an alla invändiga som utvändiga aspekter på ett hems förnyelse. Framgångsformeln för oss har alltid varit att kombinera ett genuint intresse för människor och deras hem med ett brinnande intresse för trender och nyheter. Under årens lopp har vi fått förtroendet att hjälpa kunder; deras barn och barnbarn. Det ser vi som ett kvitto på att folk värdesätter ett trevligt bemötande, ett gediget hantverk och att det är enkelt att ha med oss att göra. Att hjälpa till att förverkliga idéer gör vi varje dag. Får vi äran att hjälpa dig idag?