Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

H-G Installation AB

H-G Installation AB

Grenvägen 6
135 52 Tyresö

Tel: 08-798 80 20

Org.Nr: 556891-9228 

E-post:
Webbsida: www.hg-elektronik.se

Företagsbeskrivning

I över trettio år har H-G Elektronik arbetat med att serva företag och privatpersoner kring helhetslösningar inte minst inom larm, lås och El. Utöver vårt eget kompetensprogram, med högt ställda krav kring egen utveckling och fackmannaskap, arbetar vi enbart med noga utvalda leverantörer bland de produkter vi säljer och installerar. Ett givet krav är driftsäkerhet. Ett annat är att det ska vara lätthanterligt. Vi vet, för våra kunder vill inte ringa oss i onödan så fort tekniken krånglar. Skulle den mot förmodan göra det, så är hjälpen alltid nära till hands. Vi har jour dygnet runt och våra bilar cirkulerar kontinuerligt över hela Stockholm. Välkommen att kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.