Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Aderbys Rör AB

Aderbys Rör AB

Teknikgatan 4
434 37 Kungsbacka

Tel: 0300-337 00

Org.Nr: 556272-9714 

E-post:
Webbsida: www.comfort.se/aderbysror

Företagsbeskrivning

Aderbys Rör AB har en välsorterad badrumsbutik i Kungsbacka. Här hittar du allt om badrum, vi har utställningar med bl a INR, Svedbergs, Aspen och IFÖ. Du hittar givetvis många olika blandare, badrumskåp, duschväggar och handfat hos oss. Vår kunniga personal i butiken och på service hjälper dig att planera ditt badrum.

Aderbys Rör utför allt inom VVS för företag, privata fastighetsägare och privat personer. Hos oss får du kunnig hjälp och proffsigt utförda arbeten!

Alla montörer är behöriga enligt branschreglerna Säker Vatten. Allt vi säljer kan vi installera! Från blandare till värmepump!

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med VVS, värmepumpar, badrum, värmepannor etc. Varmt välkommen till Aderbys Rör!