Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Installationsgruppen Bohuslän

Installationsgruppen Bohuslän

Almåsvägen 2
451 76 Uddevalla

Tel: 0522-201 07

Org.Nr: 556583-0410 

E-post:
Webbsida: www.comfortinstallationsgruppen.se

Företagsbeskrivning

Comfort Uddevalla Petersons Rör har idag 5 montörer och är totalt 7 anställda. Företaget grundades år 1952 av Wilhelm Peterson och blev den 18/2 2013 Comfort-butik. 19/9 2013 flyttade butiken till köpcentrum Torp. Comfort är Sveriges största VVS.installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1800 certifierade montörer.

Det som vi lägger tyngden på är att ge dig som kund en helhetslösning oavsett om det gäller att köpa ett nytt handfat eller att byta värmesystem. På köpet får våra kunder den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja. Vi erbjuder totalentreprenad när det gäller VVS, EL och BYGG.

Butiken på Torp är ca 400 kvm med en utställning där våra kunder kan inspireras av ett flertal badrumsmiljöer, värmepumpar, kakel, mm. Vår butik är bemannad med kunnig personal som sätter dig som kund i första rummet. Här kan du få tag i ett från kopplingarna till ett komplett badrum eller varför inte en värmepumpinstallation. fd Petersons Rör ingår i Installationsgruppen Bohuslän där också fd Sotenäs Rör i Kungshamn, fd Bertil Johanssons rör i Henån och fd Erling Ohlssons Rör i Lysekil ingår, alla medlemmar i Comfortkedjan.

Miljön är en ständig aktuell fråga och därför har vi på Comfort Uddevalla/Torp även fokuserat på att finna lämplinga energikällor som är skonsamma för miljön.