Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Installationsgruppen Bohuslän

Installationsgruppen Bohuslän

Dinglevägen 54
456 31 Kungshamn

Tel: 0523-370 00

Org.Nr: 556583-0410 

E-post:
Webbsida: www.comfortinstallationsgruppen.se

Företagsbeskrivning

Den 10 juni 2008 blev Sotenäs Rör AB en Comfort butik. Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1800 certifierade montörer. Det som vi lägger tyngden på är att ge dig som kund en helhetslösning oavsett om det gäller att köpa ett nytt handfat eller att byta värmesystem. På köpet får våra kunder den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja. Vi erbjuder totalentrepenader när det gäller VVS, EL och BYGG.

Vi har också en butik på ca 300 kvm med en utställning där våra kunder kan inspireras av ett flertal badrumsmiljöer, värmepumpar, kakel m.m. Vår butik är bemannad med kunnig personal som sätter dig som kund i första rummet. Här kan du få tag i allt från kopplingar till ett komplett badrum eller varför inte en värmepumpsinstallation? Sotenäs Rör ingår i Installationsgruppen Bohuslän där också Erling Ohlsson rör i Lysekil, Petersons Rör i Ljungskile och Bertil Johanssons Rör i Henån ingår.

Miljön är en ständigt aktuell fråga och därför har vi på Comfort Kungshamn även fokuserat på att finna lämpliga energikällor som är skonsamma för miljön.