Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

AB Sture Anderssons Rörinstallationer

AB Sture Anderssons Rörinstallationer

Bejersgatan 16
271 36 Ystad

Tel: 0411-199 80

Org.Nr: 556117-8244 

E-post:
Webbsida: www.sa-rorinst.se

Företagsbeskrivning

AB Sture Anderssons Rörinstallationer är ett familjeföretag grundat 1950. Vi bedriver vår verksamhet i framförallt Ystad och Simrishamn, och utför allt från service till större entreprenader. Sedan 1996 har vi även en filial i Simrishamn, Österlens Rörinstallationer. För tillfället sysselsätter vi 45 anställda. Som medlemmar i VVS-företagen och med utbildning i branschreglerna Säker Vatteninstallation kan vi erbjuda bra service till våra kunder.

Sedan 2008 är vi ackrediterade även för arbete med kyla, vilket gör att vi nu kan erbjuda bland annat service på era värmepumpar och installation av luft-luftvärmepumpar och luftkonditionering.

Vår vision - Med engagemang och stort kunnande vill vi utgöra en attraktiv arbetsplats och vara en efterfrågad samarbetspartner.

AB Sture Anderssons Rörinstallationer - ett företag för fullständiga lösningar avseende värme, vatten och sanitet.