Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Harstad VVS

Harstad VVS

Harstad Oxelberga
585 63 Linghem

Tel: 070-741 12 43, 070-418 71 74

Org.Nr: 916520-8266 

E-post:
Webbsida: www.harstadvvs.se

Företagsbeskrivning

Harstad VVS hjälper er med allt från badrumsrenoveringar till nydragning av värmesystem och installation av värmepumpar, värmepannor eller värmeväxlare.

Vi installerar vattenpumpar och vattenreningssystem. Självklart är vi certifierade enligt Säker Vatten och vi arbetar endast med material med högsta kvalité.

Harstad VVS installerar och servar alla sorters värmepumpar och fjärrvärmeväxlare.Tänker ni byta ut elementet eller sätta in ett nytt? Vi hjälper er självklart med detta också.

Vi installerar biobränsleanläggningar för pellets, flis, spannmål och ved. Bioenergi är ett modernt och miljövänligt alternativ för uppvärmning, ett hundraprocentigt naturligt bränsle för förnyelsebar energi, som dessutom är billigare än olja och direktverkande el.

Välkommen att kontakta oss för information och kostnadsfri offert.