Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

20 Grader AB

20 Grader AB

Box 223
551 14 Jönköping

Tel: 075-75 75 100

Org.Nr: 556772-2375 

E-post:
Webbsida: www.20grader.se

Företagsbeskrivning

20grader.se är Sveriges mest nytänkande internet-butik för värmepumpar! Samtidigt som vi håller riktigt låga priser så är vårt mål att leverera det där lilla extra man som kund ofta går miste om när man handlar via internet.

Med riktigt kunnig och lättillgänglig support vill vi skapa trygghet hos våra kunder så att det inte finns några tvivel om vart det tryggaste och bästa värmepumpsköpet görs någonstans!

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning med en smidig resa till ett billigare och behagligare inomhusklimat.

Samtliga pumpar som erbjuds på 20grader.se är anpassade för vårt Svenska klimat med fulla garantier från Svenska återförsäljare och agenter.

20grader.se har ett av landets största nätverk av installatörer vilket gör att vi kan erbjuda installation och service i hela landet.