Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Klimat och Värmeservice Öst AB

Klimat och Värmeservice Öst AB

Aftongatan 54
589 53 Linköping

Tel: 0709-78 22 65

Org.Nr: 556906-0956 

E-post:
Webbsida: www.klimatvarmeservice.se

Företagsbeskrivning

Varmt välkommen till Klimat och Värmeservice Öst. Företaget är ett certifierat installation och serviceföretag i Östergötland. Vi erbjuder tjänster inom klimat och värmeprodukter som värmepumpar, luftkonditionering, industrikyla och butikskyla (kyl-frysrum). Klimat och Värmeservice erbjuder ett sortiment av kvalitetsprodukter som finns på marknaden för dina behov. Samsung, Mitsubishi Electric, Invest, Nibe, CTC.

Företaget är återförsäljare för Mitsubishi Electric, Samsung och Invest.

Vi sätter dina önskemål i fokus för att skapa den bästa lösningen i ditt fall, rätt klimat kontra energieffektiviteten. Klimat och Värmeservice står för effektivitet med fokus på nöjda kunder.