Sök län/kommun
Sök bransch
Skatteverket
Läs mer om skatteavdrag för ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.
Rotavdrag för privatpersoner
Förteckning över tjänster
Företagare
Företagare
Hushållstjänster
Hushallstjanster.se Samlingsplats för företag som ger dig hushållsnära tjänster. Oavsett om du behöver hjälp med städ, fönsterputs eller trädgårdsskötsel. De gör ditt liv lite enklare.
Bosidan
Bosidan.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.
Offertsvar.se
Offertsvar.se En av Sveriges ledande mötesplatser för alla bostadsägare och de som arbetar med produkter och tjänster till egnahemsägare.

« Tillbaka till sökresultat

Städteamet Ekerö AB

Städteamet Ekerö AB

Hummelvretsvägen 11
178 36 Ekerö

Tel: 073-762 71 63

Org.Nr: 556777-8864 

E-post:
Webbsida: www.mälaröstäd.se

Företagsbeskrivning

Städteamet Ekerö AB är ett företag med stort kundfokus och yrkeserfarna medarbetare som erbjuder fasta priser på de arbeten som utförs. Våra kunder finns inom olika områden. Allt ifrån butiker och kontor till äldreboenden, kommuner samt privatpersoner.

Med mina 4 medarbetare och extrapersonal så klarar vi av det mesta med ett leende och lämnar våra kunder glada och nöjda.

2009 startades Städteamet Ekerö AB från ett handelsbolag vars främsta målsättningen var att utföra flyttstädningar med nöjd-kund garanti. Flyttstäd har även varit en viktig verksamhet för Mälarö Städ & hygien AB, trots att företaget idag har en allt bredare verksamhet med hemstädning, golvvård, fönsterputs, försäljning av städprodukter.

Vi är försäkrade via Trygg-Hansa.

Har ni frågor om verksamheten, tveka inte att kontakta oss!